Βιογραφικό

Είμαι Δικηγόρος από το έτος 1993, Παρ’ Αρείω Πάγω, από το έτος 2004, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής ADR στο Υπουργείο Δικαιοσύνης , κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Δημοσίου Δικαίου ΑΠΘ, υ. Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών και GDPR Specialist and DPO Certificate. Κάτοχος πτυχίων της Αγγλικής, τη Γαλλικής και της Ιταλικής γλώσσας.

Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ασκώ «δικαστηριακή και συμβουλευτική» δικηγορία από 25ετίας, με ειδίκευση σε υποθέσεις που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημόσιες Συμβάσεις-Διαγωνισμούς, το Δημόσιο, Εταιρικό, Εργατικό Δίκαιο κ.α. Έχω διατελέσει νομικός σύμβουλος σε ομίλους εταιριών με κύριο αντικείμενο τα δημόσια έργα και έχω συνεργαστεί με πλήθος Δήμων και ΝΠΔΔ σε ποικιλία αυτοδιοικητικών θεμάτων.

Έχω πλούσιο συγγραφικό έργο  με δημοσιεύσεις σε νομικά επιστημονικά περιοδικά Αρμενόπουλος, Δίκαιο Εταιριών και Επιχειρήσεων, κ.α. Επίσης είμαι συγγραφέας του έργου με τίτλο «Η ιστορική Εξέλιξη των διατάξεων του Συντάγματος 1822 – 1986», εκδ. Α. Σάκκουλα, 1998. Έχω διδάξει ως καθηγητής Συνταγματικού και Διοικητικού Δικαίου, στην Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών της Πολεμικής Αεροπορίας, ΣΕΔΕΣ καθώς και νομικά μαθήματα σε Δημόσια ΙΕΚ.  Είμαι μέλος του σωματείου της Ένωσης Δωρητών Οργάνων Σώματος Ανθρώπου (ΕΔΟΣΑ) από το έτος 1992, ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ του σωματείου της Ελληνικής Επιτροπής για την Επιστροφή των Γλυπτών της Ακρόπολης» (ΕΕΕΓΑ), μέλος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης και της Β΄/θμιας Πειθαρχικής Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης 2016-2017, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλλιθέας, ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου και μέλος της Επιτροπής παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου ως εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου 2016 – 2018.