Δήλωση παραίτησης

cof

Εν όψει της άτυπης έναρξης της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου του 2019 και της εκπεφρασμένης δήλωσης συμμετοχής μου σ’ αυτές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ωραιοκάστρου με την δημοτική παράταξη Αν.α.σ.α. και υποψήφιο Δήμαρχο τον Παντελή Σκαρλάτο, Δηλώνω την παραίτηση μου από την θέση του Αντιπροέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλλιθέας, καθώς και αναφέρω ότι στις επικείμενες εκλογές, στις 20.2.2019, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου, της οποίας είμαι Ειδικός Γραμματέας, θα συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία ως εκπρόσωπος – εκλέκτορας του Γυμνασίου Παλαιοκάστρου, αλλά δεν θα θέσω υποψηφιότητα στο διοικητικό συμβούλιο.

Η απόφαση μου αυτή πηγάζει από την θέση μου ότι η συμμετοχή μου στην αυτοδιοικητική εκλογική διαδικασία δεν συνάδει με την κατοχή των προαναφερόμενων θέσεων, θεωρώντας έντιμη στάση απέναντι σ’ αυτούς που με επέλεξαν, να τους εκπροσωπήσω σ’ αυτά τα όργανα, αλλά και απέναντι στους συνυποψήφιους μου να δηλώσω την παραίτηση μου. Δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να υποβόσκει η υπόνοια ότι η συμμετοχή μου σ’ αυτά τα όργανα των συλλόγων γίνεται δυνάμει οιασδήποτε σκοπιμότητας. «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια πρέπει και να φαίνεται τίμια.».

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς αφενός όλους τους συμπολίτες που με τίμησαν με την επιλογή τους, αφετέρου όλους τους συνοδοιπόρους στην κοινή προσπάθεια προσφοράς.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΛΑΣΘΙΩΤΑΚΗΣ
Δικηγόρος Παρ’ Αρειω Πάγω
LLM ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
υ. Διδάκτωρ Νομικής
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ Υπ. Δικαιοσύνης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου με την δημοτική παράταξη Αν.α.σ.α.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s